MILL RYTHE
Hayling Island, Hampshire

The C-Side team were approached by Away Resorts to design an entertainment venue to one of their newest parks. The space included a restaurant and stage area, complete with a DJ booth.

 

The brief was to design a large friendly area, which consisted of booth seating, a large stage and lighting for various evening shows.

With the name of the venue being - The Green Room, it was only fitted that the team opted for green paint finishes, large bundles of foliage and decorative seaside embellishments.

 

The outside terrace area over looked the new play park and splash zone. The perfect place to enjoy drinks outside whilst watching the sunset.

https://www.awayresorts.co.uk/

The Green Room
The Green Room

press to zoom
The Green Room
The Green Room

press to zoom
The Green Room
The Green Room

press to zoom
The Green Room
The Green Room

press to zoom
1/10